tirsdag den 14. februar 2012

Hugo

Puha ... det har været en hård dag for Hugo og hans bekymrede familie. Han kom først til dyrlægen i dag, da alle lægerne fra klinikken som vi plejer at bruge, var på kursus i går. Vi syntes egentlig også at han havde fået det bedre, selvom han tydeligt ikke var rask endnu.
Dyrlægen vurderede at han var nødt til at beholde Hugo så han kunne få taget nogle røntgenbilleder og blodprøver. Vi havde mistanke om at han måske havde slugt noget plastik - han splitter glad og gerne ting i atomer hvis han keder sig og forleden gik det ud over et lille sæt plastikbøtter. Vi syntes at han dårlige mave begyndte efter balladen med plastikbøtterne og frygtede at han havde slugt nogle små stykker plastik.
Vi kunne ringe til dyrlægen og få besked i efter et par timer og gik og vred hænder for vores lille vovse. Heldigvis ser det ikke ud til at der sidder noget fast i hans tarmsystem, men han har en infektion som mere ser ud til at skyldes at klovnen måske har spist et ådsel .... han æder fortsat ALT og vores hyggelige ture på skovstierne udnytter han åbenbart til at få lidt kosttilskud.... lille tosse!

Det er en meget lille og træt vovse vi har hentet hjem her til aften. Han har fundet sin yndlingspude og puttet sig i kurven.


Han er på antibiotika og skånekost. Vi håber at han hurtigt er på toppen igen og at han problemer er klaret med den behandling han nu har fået.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar