lørdag den 18. februar 2012

Arbejdsdag

NU begynder det endelig at ligene noget! I hvertfald hvis man står det rigtige sted, med front den rigtige vej og ser lige ud! Det bliver en fantastisk daginstitution - mulighedernes sted. Der bliver en kæmpe sal med mulighed for at dele op i 2 rum, der bliver to store læringsrum. Et vi indretter til bibliotek og et som værksted. Der bliver produktionskøkken som er indrettet efter alle kunstens regler(håber aldrig køkkenpersonalet bliver syge, for jeg vil ikke kunne finde ud af så meget som at koge et æg under de professionelle forhold), et cafeområde med et lille køkken hvor børnene kan være med til at lave mad og nogle dejlige, rummelige og hyggelige stuer. Alle rum er lyse, venlige og gennemtænkte. Desværre bliver alt ikke færdigt til at modtage børn og forældre mandag morgen. Grupperummene bliver færdige ... Det bliver en KÆMPE udfordring for personalet det første stykke tid. Vi var blevet lovet at alt stod klar til indflytning for en uge siden, men det har LANGT fra holdt stik. Det vælter rundt med håndværkere stadig og der er kun i morgen til at få lagt sidste hånd på sagerne inden børnene begynder at strømme ind. De mangler eks. døre i alle voksen toiletter ...fik af vide at det ikke havde første prioritet, men helt ærlig: Personalet skal da for fanden kunne komme på toilet, ikk?
Jeg er SÅ stolt af personalet som har knoklet hele ugen og gjort en fantastisk indsats. Jeg håber og ber til at forældre vil se med venlighed på forholdene i de kommende uger indtil håndværkerne bliver færdige, eller i hvertfald som minimum rette deres frustrationer det rette sted.

I morgen står den på endnu en arbejdsdag, men det er okay. Nu hvor det begynder at tage form, er det knapt så frustrerende som det var i starten af ugen hvor ingen ting gik som planlagt. MEN, jeg er træt - alle er trætte. Det bliver en uge hvor vi må trække på reserverne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar