søndag den 1. januar 2012

Årets sidste yoga

Yoga på årets sidste dag blev i sandhed noget særligt. Der var to muligheder for at deltage: Enten kl. 10.30 eller kl. 22.30. Vi ville begge gerne have deltaget kl. 22.30, men vi var usikre på hvordan Hugo ville tage fyrværkeri og ville ikke lade ham være alene hjemme nytårsaften. Altså tog vi sammen derind kl. 10.30 ... sammen med rigtig, rigtig mange andre som gerne ville lave yoga på årets sidste dag. 53 af os var heldige og fik plads til vores måtte, men så var grænsen også nået - der kunne simpelthen ikke være en eneste mere derinde. Måtterne lå kant ved kant, og mange fik desværre ikke mulighed for at deltage.

Det er altså intenst at lave yoga sammen så mange og så tæt. Ens eget åndedræt blander sig med lydene af naboens åndedræt og du føler virkelig de synkroniserede bevægelser - man er nødt til at synkroniserer, ellers støder man sammen og forstyrer hinanden.

Ud af de 53 der deltog, var 5 mænd. Det betød at der var 48 kvinder i omklædningen - sikken en energi der var. Der blev snakket på mange sprog, der blev grint og udvekslet lykønskninger for det nye år. Jeg er vild med alle de unge kvinder der kommer derinde. Vild med deres power, skønhed og vilje - de skal nok klare sig godt. Det er en fornøjelse at lytte til deres snak og udveksling af tanker ... min indre observatør fornægter sig ikke og jeg bliver glad over at høre hvad disse kvinder har på hjertet og hvad de står for <3


POWER!  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar