fredag den 9. marts 2012

Kæp i hjulet

Min plan om at komme til yoga i dag, havde jeg glædet mig meget til at føre ud i livet, men da indtagelse af vegetar brunch på den nye cafe i gågaden har givet kvalme, hovedpine, dej arme og sure opstød der smage af ....vegetar brunch på den nye cafe i gågaden, ligger jeg i stedet på sofaen i stuen og prøver ikke at tænke: RØV og hvis bare ... ville mit liv være perfekt! Det er et tilbagevendende tema for mig: Hvis bare..
I virkeligheden er det jo okay at ligge her i det stille hus, på sofaen, under tæppet(hvis bare ikke det havde været for kvalmen og de sure opstød!!)og puste ud og trække vejret i bund efter en udfordrende uge - alt omkring mig er pakket ned og sofaen står så underligt for sig selv, midt på gulvet, som en øde ø.
Her er klar til maleren som i morgen starter med at pille lagvis af ualmindelig grimt tapet ned. Herfra hvor jeg sidder kan jeg se ikke mindre end 6 forskellige tapeter eller malingsrester i de mest gyselige farver, som er kommet frem da hængeloftet blev fjernet - for ikke at snakke om det tungt negetin gule loft der nu hænger over hoved på mig. Er sikker på at det kommer til at føles som om der er blevet endnu højere til loftet, når først det er malet hvidt.  Mit hjem er under forvandling ... I love it!


2 kommentarer:

  1. Det er da ØV at ha det som du har det.... håber du snart er ok igen.

    Spændende med jeres køkken, og male halløj. KH: Joan M.

    SvarSlet
  2. Hej Joan, ja rigtig ærgeligt og ikke lige hvad man forventer at få ud af at spise på café!
    Vores vilde projekt udvikler sig hele tiden ...:"Kom lad os også skifte alle gulvpanelerne, kom lad os nedlægge brændeovnen..." Det vil ingen ende tage - men det bliver så flot når det bliver færdigt! Kh. Anette

    SvarSlet